Heerhugowaard, 15 september 2013. Cool kunst en cultuur organiseert een contest voor getalenteerde singer-songwriters uit Heerhugowaard, Alkmaar en Langedijk. De inschrijving is inmiddels gesloten en de twaalf singer-songwriters die gaan strijden voor de masterclass van Chip Taylor en stagetime tijdens zijn concert in Cool, zijn geselecteerd. Vrijdag 20 september vindt de eerste voorronde plaats in Café Cool. De Contest is bedoeld voor singer-songwriters van alle leeftijden uit de HAL-regio en. In drie voorronden presenteren drie of vier singer-songwriters hun eigen geschreven werk live voor publiek en een professionele jury. Uit iedere voorronde gaat één winnaar die door naar de finale op donderdag 24 oktober.

Vrijdag 20 september zullen Annabel van Veen, Dan Birch, Sylvia Aimee, Juliette en Meryem Yarba het spits afbijten in de allereerste voorronde.
Op vrijdag 27 september, zullen Julien & Milena, Mikky Zomerdijk, Stefan Breek en Debby van Hoven strijden voor een finaleplek. In de derde en laatste voorronde op donderdag 17 oktober is de beurt aan Cyrion Willems, Amber Kamminga en Marja Dina. 

De uiteindelijke winnaar of winnares van de Singer-songwriter Contest krijgt een masterclass van de legendarische Amerikaanse singer-songwriter Chip Taylor. Chip heeft grote hits geschreven voor onder andere Janis Joplin, Kenny Rogers en The Hollies. Zijn bekendste eigen hit is Wild Thing. Naast de masterclass krijgt de winnaar ook stagetime tijdens het concert van Chip Taylor in Cool op dinsdag 5 november. Kijk voor meer informatie op de website van Cool

Pin It
Bekeken: 1408x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/