Alkmaar 18 september 2013. Er is weer veel te zien en te beleven bij Theater De Vest, nu het culturele seizoen gestart is. Vrijdag 20 september speelt Firma Rieks Swarte muziektheater onder de noemer 'Groots en meeslepend wil ik leven'. Zaterdag 21 september staat het duo Vonder & Bloom op het podium voor een Zonsondergangsconcert genaamd 'Tiny little theatre tour'. Dit concert is inmiddels uitverkocht, maar wellicht kan er nog geprofiteerd worden van afzeggingen. Zondag wordt het weekend afgesloten door theatergroep Gnaffel 'Villa Kakelbont'. Het is de eerste voorstelling uit een reeks van drie gebundelde Vessie-voorstellingen, gericht op kinderen van zes jaar en ouder.

'Groots en meeslepend wil ik leven' was dé hit van Oerol 2012. Theatermaker Steven de Jong kreeg een LP cadeau met operetteduetten en werd erdoor gegrepen. Toen hij in de nalatenschap van zijn oma een adres vond van een Weense artiest, besloot hij af te reizen naar Wenen. Hij presenteert zijn reisverslag met lichtbeelden, zang en een zelfspelende piano.

Tijdens het intieme concert van Vonder & Bloom komt het ontstaan en de bijzondere groei van het duo aan bod. Zo deden ze onder andere een huiskamerbus tour en een internationale "Around the world in 80 Days Tour" op Schiphol, waaruit een album volgde. Nu is het tweede album in de maak. Hun nummer "Do Much Better" wordt gebruikt voor de reclame van Rivella met Chantal Janzen.

Villa Kakelbont is een hilarische en soms ook gevoelige vertelling over een stoere meid met een eigen wil. Lotti springt op een stormachtige zomeravond uit haar slaapkamerraam en laat haar ouders in hun sop gaarkoken. Bizarre ontmoetingen (zingende motten!)  en de warmte van een goed gezongen brutaal lied. Lotti ontdekt dat ze soms niet ver hoeft te zoeken om thuis te zijn. Live muziek, fysiek theater, poppen, humor en speelsheid.

Pin It
Bekeken: 1318x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/