Alkmaar, 19 september 2013. Het aantal WW-uitkeringen is in augustus, net als in de afgelopen maanden, verder toegenomen. Het aantal WW-uitkeringen groeide in de arbeidsmarktregio's Noord-Holland Noord (2,3%), Zuid-Kennemerland (1,7%) en Zaanstreek-Waterland (1,5%) sterker dan de landelijk gemiddelde stijging van 1,2%. Ten opzichte van juli zijn er in de regio's Noord-Holland Noord, Zuid-Kennemerland en Zaanstreek-Waterland meer gemeenten met een daling van het aantal WW-uitkeringen. In juli waren dat vijf gemeenten, in augustus negen. De daling doet zich vooral voor bij de kleinere gemeenten, zoals Langedijk, Schermer en Zandvoort en is over het algemeen zeer bescheiden. De tien grootste gemeenten in de regio zien het aantal WW-uitkeringen verder toenemen in augustus.

Vergeleken met 2012 is het aantal WW-uitkeringen van juli op augustus in de meeste gemeenten minder sterk gestegen. Dit geldt voor vijfentwintig van de zesendertig gemeenten. Ook hier betreft het vooral de kleinere gemeenten, maar ook in Purmerend was de stijging kleiner dan vorig jaar, namelijk 0,4% tegen 3,9% in dezelfde periode vorig jaar.

Een en ander lijkt een iindicatie te zijn dat de groei van het aantal WW-uitkeringen afvlakt. Of dit daadwerkelijk zo is moet de komende maanden blijken.

Pin It
Bekeken: 1115x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/