Heerhugowaard , 19 september 2013. In haar regiokantoor in Heerhugowaard organiseert MEE Noordwest-Holland vanaf woensdag 2 oktober de cursus 'Omgaan met boosheid' voor moeilijk lerende volwassenen. De cursus bestaat uit tien bijeenkomsten, telkens op woensdag van 15.30 tot 17.00 uur. De cursus is bedoeld voor volwassenen die problemen hebben met hun agressiviteit en omgaan met de eigen boosheid of die van anderen. Vaak en snel ruzie hebben, dingen zeggen waarvan je later spijt van hebt en soortgelijke zaken komen aan bod. Onder leiding van twee cursusleiders leren deelnemers om rustig te blijven als ze boosheid ervaren of zelf boosheid voelen opkomen, en zich dan te uiten zonder dat de onenigheid uitloopt op ruzie of nog erger. Deelnemers krijgen een werkboek mee om thuis oefeningen uit te doen.

Deelname kost € 10,- per persoon. Meer informatie is te vinden op de website van MEE. Er kan daar ook online gechat worden.

Pin It
Bekeken: 1538x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/