Alkmaar, 21 september 2013. AZ gaat morgenmiddag op bezoek bij NAC Breda. Nadat er afgelopen zondag werd gewonnen van Go Ahead Eagles en deze week ook van het Israëlische Maccabi Haifa, lijkt AZ de goede weg te zijn ingeslagen. De ploeg is inmiddels terug te vinden op de 5e plaats in de eredivisie en kan in Breda deze goede reeks verlengen. Na de slopende wedstrijd in het warme Israël kan trainer Gert-Jan Verbeek toch beschikken over een fitte selectie, het is dan ook waarschijnlijk dat Maarten Martens zal starten de basis. Hij begon in Israël nog op de bank. Markus Henriksen zat tijdens de Europese ontmoeting een schorsing uit en zit nu ook weer bij de wedstrijdselectie. De enige afwezigen zijn Eli Babalj en Fernando Lewis.

Tijdens de afgelopen vijf ontmoetingen met NAC Breda wist AZ nooit als winnaar van het veld te stappen. Het speelde twee keer gelijk en verloor drie keer. Voor Nemanja Gudelj zal het een speciale middag worden. Hij speelt niet alleen voor het eerst sinds zijn transfer naar AZ weer tegen zijn oude ploegmaten, de coach van de ploeg uit Breda is zijn vader: Nebojsa Gudelj. Scheidsrechter Serdar Gözübüyük fluit om 14:30 voor de aftrap in het Rat Verlegh Stadion.

Pin It
Bekeken: 1137x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/