De verbouwing van de Ringersfabriek gaat van start en daardoor wordt De Blok Atelier en Conceptstore dakloos. De creatievelingen zoeken dan ook naar een ruimte waar zijn hun winkel en ateliers kunnen voortzetten.

Art-director Ellen Janssen, modeontwerpster Eva Dekker en Nelleke Boekhoven vormen met elkaar sinds drie jaar conceptstore De Blok in de oude Ringersfabriek. De Blok is een smeltkroes voor creatievelingen die hier een podium hebben om hun werk te tonen. Ook worden er exposities, workshops en proeverijen georganiseerd. Rode draad in de collectie is duurzaamheid.

Wie De Blok een warm hart toedraagt en een ruimte weet waarin zij hun werk voort kunnen zetten, wordt uitgenodigd om contact op te nemen met Eva Dekker (06-41223899), Nelleke Boekhoven (06-20351642) of Ellen Janssen (06-26214462).

Pin It
Bekeken: 3834x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/