De politie is lang niet altijd bezig met spoedeisende meldingen. Zo wordt de politie van Alkmaar nog wel eens door ouderen gebeld die uit bed gevallen zijn, terwijl de thuiszorg en de familie op dat moment niet kunnen helpen. Recent is een verdwaald jongetje geholpen en deed een motoragent een 'wedstrijdje' met een meisje op het mooie nieuwe fietsje (met ballon!) dat ze voor haar derde verjaardag had gekregen. In de nacht van woensdag op donderdag kwam daar weer een ongewone actie bij.

Een agent was naar de Bestevaerslaan in Heiloo gestuurd voor een 84-jarige vrouw die de warme kraan niet meer dicht kreeg. Ze vertelde dat ze niet wist wie ze moest bellen en uiteindelijk koos voor de politie. Ze was blij met de hulp en bood haar excuses aan dat ze de politie hiervoor wakker had gebeld. Ook wel weer schattig dat de vrouw aannam dat er 's nachts geen agenten aan het werk zijn.

Op de Facebookpagina van Politie Alkmaar wordt met lof gesproken over de kleinere hulpverlening die de politie ook doet. (foto: Politie Alkmaar)

Pin It
Bekeken: 3425x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/