Alkmaar, 27 september 2013. Filmhuis Het Moment wil, ondanks zijn grillige karakter, tradioneel het herfstweer bestrijden met bourgondische gezelligheid en eten. Daarom begint hun Vlaamse avond van 9 oktober met echte Vlaamse pot: Gentsche Waterzooi. Met natuurljjk Belgisch speciaalbier en een onderhoudend muzikaal-cinematisch behangetje. Na het voedzame herfstmaal draait het filmhuis uiteindelijk Ben X uit 2007. Online is Ben een fiere held, die op level 80 van adventure game Archlord vijanden en monsters in mootjes hakt. Maar de harde realiteit is anders: hij durft nauwelijks de straat op en wordt gepest door zijn klasgenoten vanwege zijn autisme. Een spectaculaire montage overrompelt de kijker net zoals de buitenwereld Ben's belevingswereld binnendringt en dat maakt de film adembenemend; film en game, droom en werkelijkheid ze gaan verontrustend naadloos in elkaar over.

Om 19.00 uur gaat de deur van Hal25 open om kort daarna aan tafel te gaan. Om 20.00 uur beginnen Het Moment met het korte filmprogramma en de introductie van de hoofdfilm, die om 20.30 uur begint start. De film kost 5 euro, het vooravondje 7,50 euro. Leden krijgen korting. Reserveren kan tot 4 oktober en is verplicht. Meer informatie op de website van Het Moment.

Pin It
Bekeken: 1353x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/