Wie geen kaartje heeft voor de bekerfinale tussen AZ en Vitesse op 30 april hoeft niet te wanhopen. Donderdag is in de Alkmaarse gemeenteraad besloten dat er een groot scherm op het Waagplein wordt geplaatst, waarop iedereen de wedstrijd live kan bekijken. Dit meldt NH.

Er is massale belangstelling voor de Bekerfinale in de Rotterdamse Kuip. De 17.500 kaarten bestemd voor AZ-supporters waren heel snel uitverkocht. Maandag gingen al meteen 13.000 kaarten weg en dinsdag de laatste 4.500. Voor ondernemers in de Alkmaarse binnenstad reden genoeg om te vragen om het grote scherm, dat doorgaans de kaasmarkt in beeld brengt, te plaatsen. De gemeenteraad omarmden het idee.

In een brief van de raad staat dat ze trots zijn op de knappe prestatie van het team van coach John van den Brom, dat AZ van groot belang is voor de gemeente Alkmaar en dat het niet vaak voorkomt dat de roodwitten zich plaatsen voor de finale van het bekertoernooi. Daarom is besloten het 'kaasmarktscherm' gratis beschikbaar te stellen.

Pin It
Bekeken: 4302x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/