De 27-jarige Hussein I. uit Alkmaar is schuldig verklaard in de strafzaken rond twee overvallen in april en mei 2014.Het betreft een op het Texaco-station en een gewapende overval op de Vomar in De Hoef. Hij krijg drie jaar celstraf, waarvan één voorwaardelijk, terwijl de eis vier jaar was. Dit meldt het NHD.

Naast de celstraf moet I. het totaal buitgemaakte bedrag van € 1.179 afstaan. Ook moet hij de medewerkster supermarkt die hij met een mes bedreigde een schadevergoeding van € 1.600 betalen, waarvan € 1.007 smartengeld.

Ondanks dat de Alkmaarder ontkende en niet volledig herkenbaar was op camerabeelden, achtte de rechter de zaken voldoende bewezen aan de hand van de opgegeven signalementen, bij hem thuis aangetroffen herkenbare kleding en verklaringen van een vriend en een kennis.

Pin It
Bekeken: 3760x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/