Alkmaar, 27 september 2013. Zaterdag 28 september zal burgemeester Bruinooge de Sportlaan omdopen in de Koning Willem-Alexanderlaan. In het voorjaar heeft OPA-fractievoorzitter Ben Bijl het verzoek tot een straatnaamwijziging bij het college heeft neergelegd. Het gemeentebestuur heeft toegezegd de kroning van koning Willem-Alexander vast te leggen in een straatnaam. De Sportlaan in Alkmaar is hiervoor de aangewezen locatie. De laan ligt tegen het Oranjepark aan, waar de straatnamen gewijd zijn aan de Koninklijke familie. Daarbij zijn er door fusies tussen gemeenten soms dubbele straatnamen; er is ook een Sportlaan in Koedijk.

Door het hernoemen van de Sportlaan in Alkmaar tot Koning Willem-Alexanderlaan worden twee doelen gediend. Eerbetoon aan onze koning, en het oplossen van een knelpunt in de adressering. De straatnaamwijziging zal plaatsvinden op zaterdag om 10.30 uur en valt samen met het Straatfeest Oranjehof en Open Huis van Het Nieuwe Oranjehof dat door de ontwikkelaar Peter Tuin, van Bouwbedrijf Tuin uit Zijpe, georganiseerd wordt. Tuin is de ontwikkelaar die met succes De Oranjehof heeft overgenomen en verder gerealiseerd.

Pin It
Bekeken: 1582x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/