Alkmaar, 28 september 2013. Met een compleet team kon de hoofdmacht van Alvoco aan het seizoen beginnen in hun eerste thuiswedstrijd. Ze kwamen uit tegen Simokos uit Stede Broec. Alleen op de spelverdelingspositie had een wissel plaatsgevonden. Trainer/coach Philippos Kloukas neemt dit seizoen deze taak ook op zich. Vanaf de start gaat het meteen goed. Alvoco kan de tegenstander Simokos uit Bovenkarspel er goed onderhouden. Het speelt zeer geconcentreerd en kan de tegenstander goed onder druk houden. De heren weten elkaar goed te vinden en dat levert uiteindelijk een eenvoudige setwinst op: 25-8. In de tweede set zakt het team van Kloukas helemaal weg en de Alkmaarders verliezen dan ook van de mannen uit Stede Broec (19-25). Met Jos Woude uit Heren 2 op midden in het derde bedrijf lijkt het de spirit weer terug te krijgen en wint de thuisclub verdiend de laatste twee sets (25-22, 25-19) in een spannende strijd.

De basis zag er bij Alvoco als volgt uit: Martijn Brakenhoff, Philippos Kloukas, Thijs Linschoten, Vincent Gerbrands (aanvoerder), Bas Tuijnman en David Boekel. De libero-positie werd ingenomen door Lars ten Holte.

 

Pin It
Bekeken: 1460x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/