Wognum, 28 september 2013. Elk jaar organiseert Reisswolf Nederland op de eerste woensdag van oktober de Nationale Snipperdag. Op deze dag kunnen bedrijven en particulieren gratis vertrouwelijke documenten laten vernietigen bij de vier vestigingen van het bedrijf. Dit jaar vindt de Snipperdag plaats op woensdag 2 oktober. Voor iedere kilo vernietigd vertrouwelijk papier doneert Reisswolf twee cent Stichting Nationale Boomfeestdag. Reisswolf is de specialist in opslag, vernietiging en digitalisering van archief, vertrouwelijke documenten en overige data. In de regio Alkmaar vertrouwelijke documenten kunnen van 10.00 tot 16.00 uur worden ingeleverd bij Reisswolf in Wognum, Spoorstraat 5. Aanmelden of inschrijven is niet nodig.

Voor vele (kleine) ondernemers en particulieren is de Nationale Snipperdag hét moment om eens op te ruimen. Oude bankafschriften, verouderde administratie en financiële gegevens kunnen op deze dag ter vernietiging worden aangeboden. Alleen op de Nationale Snipperdag vernietigt Reisswolf alle vertrouwelijke documenten gratis. Vorig jaar is er maar liefst 147.500 kilo papier vernietigd: het goede doel ontving een donatie van wel € 2.950,-.

De Stichting Nationale Boomfeestdag levert een behoorlijke bijdrage aan de CO2 reductie. Jaarlijks worden er in ons land door ruim 115.000 kinderen 200.000 bomen geplant. De Stichting wil kinderen van groep 6 en 7 leren dat bomen een belangrijk onderdeel zijn van een duurzame leefomgeving en hen laten inzien dat ze zélf een bijdrage kunnen leveren aan een groene, leefbare en duurzame wereld. Jong geleerd is immers oud gedaan!

Bij Reisswolf staat duurzaamheid en recycling centraal bij de verwerking van papier. Alle vertrouwelijke documenten worden na vernietiging ingezet als grondstof voor nieuw papier. Echter de papiervezel kan na zeven keer niet meer ingezet worden als grondstof voor nieuw papier. Om papier te blijven produceren wordt aan de meeste papiersoorten vezels van bomen toegevoegd, dus bomen planten is goed voor de papierproductie en voor de natuur.

Pin It
Bekeken: 1816x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/