Alkmaar, 29 september 2013. Trainer Gertjan Verbeek heeft aan RTVNH laten weten dat hij niet veel begrijpt van zijn ontslag bij AZ: "Ik hoorde vrijdag van de directie wat er leefde binnen de spelersgroep, dat kwam voor mij ook als een donderslag bij heldere hemel." Verbeek geeft toe dat er wel kritiek was op zijn eigenwijze manier van werken en dat hij daar dan iets mee probeerde te doen. Maar, zo laat hij vervolgens weten, "Dat karakter kun je wel bijsturen, maar niet veranderen." Aanvoerder Maarten Martens voelde wel al eerder aan dat de samenwerking met trainer Gertjan Verbeek niet meer zo lekker liep, en dat de ploeg en de trainer niet naar elkaar toe groeiden: "Het proces ging niet meer vooruit, bepaalde zaken verliepen niet meer soepel."

Verbeek bezorgde AZ vorig seizoen nog de beker en ook dit seizoen werden met een vierde plek na acht wedstrijden goede resultaten neergezet. Het verwijt is dan ook voornamelijk dat hij erg eigenwijs was. Ook na overleg trok hij toch altijd zijn eigen en zijn gedrag intern naar medewerkers kon ook niet altijd op sympathie rekenen.

Pin It
Bekeken: 1287x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/