Alkmaar, 1 oktober 2013. Zondagmiddag 6 oktober is de Alkmaarse binnenstad één groot podium. Deze Culturele Zondag staat in het teken van de menselijke stem tijdens Alkmaar Zingt!. Koren en zanggroepen uit Alkmaar en omgeving maken vanaf 13.30 uur hun opwachting in de binnenstad. In winkels, cafés en op de hoek van de straat, overal is muziek te horen in allerlei stijlen. Uit Alkmaar doen mee Cheesetown, Girls and Company, Horn-Singers, Joy, Junior Showkoor, Tadam en Timeless Vocaal. Alkmaar Zingt! is niet alleen voor luisterende oren. Om 16.00 uur is het de beurt aan het publiek. Op het Cultuurplein eindigt de dag met een Sing-a-Long onder leiding van dirigent Otto de Jong. In een half uur tijd ga je aan de slag met je stem én je lijf en maak melodische en ritmische improvisaties. Zoveel stemmig als mogelijk, het is in de open lucht dus de sky is the limit. 

De culturele instellingen organiseren deze middag concerten en zangworkshops. Kijk op Facebook voor het programma. Culturele Zondagen wordt mogelijk gemaakt door Ondernemingsfonds Centrum Alkmaar, Theater De Vest, Artiance, Stedelijk Museum Alkmaar en de Bibliotheek Alkmaar .

Pin It
Bekeken: 1459x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/