Alkmaar, 2 oktober 2013. Op 18 oktober en 15 november worden er in 'Huis van de wijk' medische keuringen georganiseerd voor mensen waarvan het rijbewijs binnen een half jaar verloopt, en die een keuring nodig hebben omdat zij 70 jaar of ouder zijn, of vanwege een medische conditie. Dit geldt zowel voor B/E en C/D/E rijbewijzen. Ook houders van een taxipas kunnen hier terecht. Voor de medische keuring is een Eigen Verklaring met Geneeskundig Verslag van de gemeente nodig, en daarnaast het huidige rijbewijs, een beetje urine in een urinecontainertje en eventuele gegevens over medicatie. 

De verwerking en beoordeling van de Eigen Verklaring door het CBR kan tot 3 maanden in beslag nemen. Geadviseerd wordt om ten minste 4 maanden voor het verlopen van de geldigheid van het rijbewijs een afspraak te maken voor keuring. Wie meer dan een jaar zijn of haar ogen niet heeft laten controleren wordt aangeraden dit weer te doen om een mogelijke afwijzing op zicht te voorkomen. Ook inwoners uit omliggende gemeenten zijn van harte welkom.

'Huis van de wijk' is gehuisvest in De Alkenhorst aan de Schelfhoutlaan 4. Meer informatie op de website Goedkope Keuringen. Let op: Het is niet mogelijk rechtstreeks bij de locatie een afspraak te maken.

Pin It
Bekeken: 2747x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/