Na het overweldigende succes van vorig jaar, strijkt Kokende Karren met Pasen weer neer op het terrein van HAL 25 in Alkmaar. Een tweedaags evenement op zondag 16 en maandag 17 april met authentieke kokende karren en vintage, films, theatrale acts, kinder- en familieactiviteiten, dj’s, live muziek en nog meer fun!

Het uitgangspunt van deze tweede Kokende Karren editie is het creëren van een authentieke beleving. Je komt in een oase van prachtige karren die gebroederlijk naast elkaar heerlijk en verantwoord eten en drinken aanbieden. Even verderop kun je snuffelen in vintage spullen, kleding en retro-accessiores. Voor kinderen is er een speciaal programma met knutselen, koken, muziek maken en nog veel meer.

Binnen kun je op beide dagen genieten van bands, singer-songwriters, dj's, theatrale acts van De Mobiele Eenheid en Pret op Recept, en film van het Videolab. Je kunt verder een knipbeurt, make-over of heerlijke stoelmassage krijgen. Ook kun je leuke foto’s laten maken bij Fotobus Say Kaas.

De entree voor Kokende Karren is gratis. Op 16 april is HAL25 geopend van 15.00 tot 01.00 uur en op 17 april van 13.00 tot 22.00 uur. Kijk voor alle info op hal25.nl en kokendekarren.nl. Let op: geen sigaretten te koop, honden niet toegelaten en niet overal zijn pinmogelijkheden.

 

Pin It
Bekeken: 4070x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/