Alkmaar, 4 oktober 2013. Op 27 september is de webshop ALYSS gelanceerd. De webwinkel is geheel bedacht en uitgevoerd door de jonge onderneemster Alyssa Blok, een 18-jarige Alkmaarse die naast het runnen van deze webwinkel druk studeert. Met ondernemen kan je namelijk niet vroeg genoeg beginnen. Jong geleerd is tenslotte oud gedaan. Vooral de jong volwassen kopen veel via het web en dit zal de komende jaren alleen maar toenemen. ALYSS ziet hier kansen in en richt zich hier dan ook geheel op. De webwinkel biedt trendy en verfrissende accessoires, kleding en andere mode-items aan. Unieke mode-items voor de trendy vrouw.

ALYSS zoekt naar bijzondere en trendy accessoires, kleding en andere mode-items in heel Nederland, maar gaat hiervoor ook grenzen over, op zoek naar unieke items waar men verliefd op kan worden. Aantrekking, inspiraties, kwaliteit en prikkelingen zijn een zekere pre. ALYSS is te vinden via www.alyss,nl.

Pin It
Bekeken: 2726x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/