Voor het eerst kan tijdens de Langedijker Run een halve marathon worden gelopen. Konden deelnemers voorgaande jaren al kiezen uit de 5, 10 of 16 km, nu komt daar op 21 mei dus de 21 km bij. Ook nieuw zijn de officiële tijdsregistratie, het parcours en de G-Run voor mensen met een beperking. Voor de jeugd is er weer de Lief Langedijk Kidsrun. 

Deelnemers kunnen dit jaar optimaal worden gevolgd en aangemoedigd door het publiek. De route gaat zowel door Noord- als Zuid-Scharwoude, met voor de lange afstandslopers een uitstap naar het Geestmerambacht. 

Het is alweer voor het vierde jaar op rij dat Stichting Team Langedijk de Langedijker Run organiseert. Vanuit haar missie 'Samen tegen kanker' wordt met het evenement geld ingezameld voor betrokken goede doelen. Dit jaar wordt gelopen voor het Hospice in Alkmaar, De Kanjerketting en Stichting Roparun. Met de nieuwe ontwikkelingen hoopt Team Langedijk de populariteit van de Langedijker Run nog verder toe te laten nemen. 

Inschrijven kan via teamlangedijk.nl en kost €12,50. De G-Run en Kidsrun zijn gratis!

Pin It
Bekeken: 4078x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/