Opleiding Voetbalvereniging Animo uit Alkmaar komt in actie om geld op te halen voor de eigen clubkas. Animo doet mee aan de Nationale Belmaanden van de VriendenLoterij, waarmee geld opgehaald kan worden vanuit de achterban. De club maakt daarmee ook kans op een geldbonus.

Van februari tot en met mei vinden de Nationale Belmaanden plaats. Op maandag 17 april vragen leden van O.V.V. Animo andere clubleden en hun aanhang telefonisch om mee te spelen met de VriendenLoterij. De helft van ieder verkocht lot komt direct ten goede aan de clubkas. Als bijvoorbeeld 50 deelnemers met één lot een heel jaar voor een club of vereniging meespelen, dan levert dit de clubkas € 4.700 op. De deelnemers zelf maken zelf maandelijks kans op grote (geld)prijzen.

De VriendenLoterij keert tijdens de Nationale Belmaanden tevens elke maand een geldbonus uit aan de zeven clubs en verenigingen die de meeste loten verkochten.

Clubs en verenigingen kunnen zich nog tot en met dinsdag 30 mei aanmelden voor de Nationale Belmaanden. Meer informatie op vriendenloterij.nl/clubs.

Pin It
Bekeken: 5543x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/