Alkmaar, 8 oktober 2013. Van maandag 11 tot en met zondag 17 november is uit eten gaan in Alkmaar voordelig en verantwoord. Tijdens deze Restaurantweek bieden Alkmaarse restaurants een speciaal weekmenu aan, waarmee het goede doel KiKa gesteund wordt. Na de succesvolle actie voor 538 WarChild in februari is het in november de beurt aan KiKa. De restauranteigenaars hebben de Restaurantweek op poten gezet om dit initiatief te steunen. Bij alle deelnemende restaurants wordt een speciaal drie-gangenmenu geserveerd voor € 27,50, waarvan € 2,50 naar KiKa gaat. Kijk voor de laatste informatie op de Facebooksite van Alkmaarse Restaurantweek.

De deelnemende restaurants zijn: Abby's, Babylon, De Bonte Bengel, Bistro De 13 Balcken, De Buren, De Vrolijke Pater, De Vestibule, Indonesisch Restaurant Deli, De Fransman, Granada, Het Gulden Vlies, Lounge MIJ, Mojo's, Rue de la Plume, Grand Café Samen, Steak, 't Stokpaardje en Vito. 

Pin It
Bekeken: 2024x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/