Na een prachtig jubileumjaar organiseert Stichting Cultuurpark de Hout voor de 26e keer een reeks zondagmiddagfestivals bij de muzieknis in de Alkmaarder Hout. Om het culturele seizoen in te luiden, is er op vrijdag 21 april een vrij toegankelijke Aftrapavond in Grand Café Koekenbier.

Iedereen die Cultuurpark de Hout een warm hart toedraagt is uitgenodigd, en in het bijzonder diegenen die als vrijwilliger een bijdrage willen leveren. Vanaf 18:00 uur serveert Koekenbier een speciaal menu voor cultuurliefhebbers, om 19:30 uur start de vrijwilligersbijeenkomst boven in de zaal en vanaf 21:00 uur barst het feest los in het Grand Café. Eerst doet het gitaarduo “Acoustic Mix” muzikale tijden herleven met een mix vanuit de jaren 60 t/m 90 en om 23:00 uur stapt “IlDisco” (allround dj Dennis Hoek) achter de draaitafels.

Stichting Cultuurpark de Hout is compleet afhankelijk van vrijwilligers: van bestuurlijke zaken tot de op- en afbouw. Sommigen zijn vrijwel altijd van de partij, anderen zo nu en dan. Mensen die het gezellige team willen versterken kunnen op de Aftrapavond aanmelden of via Jane Kennedy (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Op cultuurparkdehout.nl is meer te lezen over de festivalorganisatie en het programma van 2017.

Pin It
Bekeken: 3452x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/