Op Koningsdag is het ook in Alkmaar van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat één groot Oranjefeest. Naast de grote vrijmarkt in de binnenstad en de kinderkermis bij de Grote Kerk zijn er feesten op verschillende buitenlocaties.

De vrijmarkt begint al op 26 april om 18.00 uur en dan mag er 23 uur lang handel gedreven worden. Alle feesten zijn gratis, behalve het Slam! feest nabij het AFAS Stadion. Je kunt terecht op de Paardenmarkt, de Platte Stenenbrug, het Waagplein, het Hofplein en in de Koorstraat. Natuurlijk wordt Koningsnacht ook weer volop gevierd, zowel buiten als in de café's. Ook in Koel310 kun je goed los van 22:00 tot 05:00 uur.

Neem op Koningsdag ook een kijkje in De Rijp. Van 09:00 tot 21:00 uur is er rond het Janboomplein een vrijmarkt, er is een grote tent met live muziek op het Gasfabriekterrein en het wordt weer ‘keien smijten’.

Voor meer informatie over de Oranjefeesten, ga naar alkmaarprachtstad.nl.

Pin It
Bekeken: 3950x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/