Alkmaar, 13 oktober 2013. Vorig jaar heeft de gemeente Alkmaar een onderscheiding ingesteld speciaal bedoeld voor de vele vrijwilligers die de stad rijk is. Deze onderscheiding heeft de mooie naam "Held van Alkmaar" gekregen. In 2012 hebben 100 stadsgenoten de medaille opgespeld gekregen. Dit jaar is deze unieke medaille beschikbaar voor 80 Alkmaarders, die zich op een uitzonderlijke manier inzetten voor onze samenleving. De Vrijwilligers Centrale Regio Alkmaar roept mensen op om hun favoriete vrijwilliger aan te melden voor de onderscheiding. Dit kan tot maandag 4 november via de website van VCRA. De feestelijke uitreiking van de medailles door wethouder Anjo van de Ven. vindt plaats op vrijdagmiddag 6 december in het Murmellius gymnasium.

Een op de vier inwoners van Alkmaar zet zich als vrijwilliger in. Het gaat veelal om activiteiten in hun wijk, de plaatselijke cultuur, een sportvereniging of hun medemens. Daarmee maken zij de stad aangenamer en socialer. Veel plaatselijke organisaties steunen op de inzet van vrijwilligers. Dat maakt Alkmaar tot een stad met betrokken inwoners.

Pin It
Bekeken: 1933x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/