De meest charmante straat van de Alkmaarse binnenstad staat deze zaterdag 22 en zondag 23 april in het teken van muziek en beleving. Op zaterdag, de internationale muziekdag Record Store Day, vult de straat zich met heerlijke klanken om lekker bij rond te kijken naar bloemen, sieraden, schoenen, kleding, tassen, wenskaarten en cadeauartikelen. De gehele straat heeft een opwaardering gekregen en dat merk je direct. Alle winkels stralen. Bovendien maak je kans op bijzondere prijzen van alle winkels uit de straat. Stap binnen en val met je neus in de Boterstraat!

Uiteraard pakt dé muziekwinkel van Alkmaar, Pop-Eye/Velvet Music, groots uit met lokale muzikale helden. Ondermeer LAKSHMI, del-Toros en Amber Kamminga treden op in de winkel. Ook op zondag kan de muziekliefhebber hier volop aan zijn trekken komen.

De organisatie van ‘Met je neus in de Boterstraat’ is mede mogelijk gemaakt door Het Nieuwe Warenhuis, voorheen gevestigd in de oude V&D. Kijk op facebook.com/boterstraat.alkmaar of boterstraatalkmaar.nl voor meer informatie.

Pin It
Bekeken: 3866x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/