Dag & Dauw is on Tour in Alkmaar en strijkt maandag 8 mei weer neer in Ontmoetingscentrum De Palatijn. Om 14.00 uur is hier een workshop beeldende kunst van kunstenaar Denise Kunst.

Tijdens deze workshop laat Denise je in het geheugen graven op zoek naar landschappen die je ooit gezien hebt, om deze vervolgens op het doek te krijgen met acrylverf en collagetechnieken. Neem dan ook oude kleding mee die een beetje vies mag worden.

Dag en Dauw is een programmareeks opgezet voor en door 55-plussers. De toegang bedraagt zoals altijd € 5 inclusief een kopje koffie of thee. Reserveren kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Heb je geen eigen vervoer? Tegen een kleine vergoeding kun je gehaald en gebracht worden. Meer informatie op artiance.nl.

Pin It
Bekeken: 3528x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/