Het maken van keuzes, we doen het iedere dag. Kleine nietszeggende beslissingen over welke kleur sokken te dragen tot levensveranderende keuzes zoals verhuizen naar het buitenland. En kiezen betekent vaak andere interessante richtingen uitsluiten.

In Tineke's nieuwe theatershow 'T-splitsing' kijkt ze nog eens goed naar de keuzes die ze in haar leven heeft gemaakt. Waarom cabaretière en geen zangeres, zoals ze eigenlijk wilde? Waarom nog zo vaak op het podium, terwijl ze het ook graag vakantie viert met haar gezin?

Het maken van al die keuzes mag soms best vermoeiend zijn, maar Tineke zou Tineke niet zijn als ze er niet ook de humor van inziet. Dus zullen in deze zeer persoonlijke show ook haar bekende typetjes langskomen.

Tineke staat op vrijdag 28 april en zaterdag 29 april in Theater De Vest. Het optreden begint beide dagen om 20:15 uur en kost € 38,50. Reserveren kan via theaterdevest.nl.

Pin It
Bekeken: 3486x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/