Edwin Evers is niet alleen een van de bekendste dj’s van Nederland, hij is ook een meer dan verdienstelijk drummer en zanger die na vijf succesvolle shows niet meer weg is te denken uit het theater. ’s Ochtends presenteert hij zijn veelbeluisterde radioprogramma, ‘s avonds staat hij in de spotlights als leider van een topband, waarmee hij een show vol bekende hits brengt. Geen simpele covers, maar bijzondere interpretaties van favoriete nummers van muzikale helden. Gebracht in dampende elektrisch versterkte uitvoering of in een akoestisch en intiem jasje en omlijst door het losse Radio 538-sfeertje dat we van Evers kennen.

Edwin Evers Band komt met zijn theatertour reprise op 5 mei naar Theater De Vest. Het optreden begint om 20:15 uur. Kaarten à € 32,50 zijn te koop via theaterdevest.nl.

Pin It
Bekeken: 3170x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/