Met de kunstwedstrijd 'Muziek in Beeld' zoekt het Orgel Festival Holland naar raakvlakken tussen muziek en andere kunstvormen. De wedstrijd biedt creatieve makers een podium om hun door muziek geïnspireerde kunstwerken te exposeren in de prachtige heldere ambiance van de Grote Kerk van Alkmaar.

Jongeren van 12 tot 18 jaar en volwassenen kunnen meedoen  om mee te dingen naar prijzen in de categorieën schilderen/tekenen, beeldhouwen en fotografie. Een deskundige en veelzijdige jury bepaalt wie het beste zijn of haar favoriete muziek heeft vormgegeven zonder klank. Er is ook een publieksprijs.

De expositie loopt van 9 tot 17 juni en aanmelding kan tot en met 5 mei. Meer informatie en het inschrijfformulier zijn te vinden op orgelfestivalholland.nl.

Pin It
Bekeken: 3105x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/