Woensdag 3 mei is het zover, de allereerste keer dat Victorie haar nieuwe pand aan de Pettemerstraat in gebruik neemt. En wel met live muziek van drie aansprekende Alkmaarse acts: Collectief Explosief, Erik Ankoné & The Gone Wrong Kings en Black Operator.

De voorbereidingen zijn in volle gang, maar begin mei kunnen Alkmaarse muziekliefhebbers hun hart weer ophalen in een splinternieuwe poptempel. Hoe mooi is het dat dit heuglijke feit gevierd gaat worden met enkele van Alkmaars  ‘eigenste’ muzikanten. De officiële opening laat nog even op zich wachten – de band De Staat neemt die honneurs op 9 september waar – maar op 3 mei vanaf 20:30 uur zal de Kleine Zaal alvast een try-out ondergaan en kunnen muziekliefhebbers voor het eerst het nieuwe pand betreden.

Collectief Explosief serveert een aanstekelijke cocktail van moderne jazz en vintage pop muziek uit de jaren ’50 & '60, Erik Ankoné combineert de prachtige simpliciteit van blues met de levendige verhalen van folk. En natuurlijk is er de dampende en vuig beukende rock van het gloednieuwe Black Operator. Een afwisselend programma in een gloednieuwe maar zeker niet minder gezellige omgeving: de Kleine Zaal van het nieuwe Victorie aan de Pettemerstraat, gelegen in Overstad.

Pin It
Bekeken: 3126x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/