Zaterdag vond de 45ste editie van de Ronde van Noord-Holland plaats, waarbij Alkmaar een van de startplaatsen was. Ruim 5.700 fietsers namen deel en hielpen daarmee net als in voorgaande jaren de Hartstichting. Dit jaar werd er maar liefst €5.117 ingezameld voor onderzoek naar de oorzaken van een plotselinge hartstilstand.

Lan May Khoe, Event Manager Hartstichting: “Ook dit jaar was de Ronde van Noord-Holland weer een groot succes! Niet alleen vanwege het hoge bedrag dat is ingezameld, maar ook door de enorme opkomst van enthousiast publiek en natuurlijk de sportieve deelnemers zelf. Wij zijn ontzettend trots op alle deelnemers, met name ons HARTfiets team. Ondanks het wisselvallige weer was het een mooie dag, die we volgend jaar hopelijk weer mogen herhalen.”

Alle donaties worden geïnvesteerd in onderzoek naar de aanleiding van een plotselinge hartstilstand, zodat cardiologen kwetsbare mensen beter preventief kunnen behandelen met medicijnen. Medicatie verlaagt ook risicofactoren als een hoog cholesterolniveau of hoge bloeddruk.

Pin It
Bekeken: 3132x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/