De officier van justitie heeft het gehad met Alkmaarder Khaled C. (36) en zijn maat Ali el G, zo is te lezen in het NHD. Beide heren hebben een ellenlang strafblad en de eis was dan ook niet mild. Als het aan het OM ligt gaat C. negen maanden de cel in en mag hij zijn voorwaardelijke straffen die nog lopen ook gaan uitzitten. Aan een agent die hij mishandelde moet hij een schadevergoeding van € 300 betalen. El G. mag twee jaar in een instelling voor veelplegers gaan doorbrengen, alvorens hij terug op het vliegtuig naar Marokko gezet wordt, zo meldt de krant.

Khaled C. heeft zijn echtgenote mishandeld, een politieagent die tussenbeide wilde komen heeft hij de keel dichtgeknepen. Hij heeft diefstallen gepleegd, waarvan één zelfs voor het oog van de camera van de Vomar in Broek op Langedijk. Vooral de mishandeling van de politieagent wordt hem zwaar aangerekend. El G. wordt in de krant omschreven als criminele klaploper. Hij is inmiddels tot ongewenst vreemdeling verklaard en kan vertrekken na zijn straf.

 

Pin It
Bekeken: 4261x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/