Politie Alkmaar-Duinstreek heeft het een vrij drukke donderdagnacht achter de rug. Van Alkmaar tot Castricum waren er brand, diefstal, inbraken, geluidsoverlast en een agressieve motelgast. Tijdens de ochtenddienst was er ook al een en ander aan de hand met een ongeluk, een inbraak en een loslopend dier.

Rond 22:15 uur was er een woningbrand in Castricum, waarbij een buurtbewoner kordaat heeft opgetreden. Hij zag brand en heeft toen bij de twee bewoners snel de brandende computer door het raam naar buiten gegooid. Een half uurtje later ging een inbraakalarm af, maar er leek niets loos. Om 23:00 uur werd gebeld vanuit 'een motel in het werkgebied' over een dronken gast die had geweigerd zijn eten en drinken te betalen. Nadat het personeel meerdere pogingen had gedaan om contact met hem te krijgen op zijn kamer, werd hij agressief. De politie moest eraan te pas komen.

Dan een melding vanuit Alkmaar van iemand die drie jongens aan zijn scooter zag rommelen. Meerdere eenheden hebben een zoekslag gemaakt maar vonden het drietal niet meer. Daarna mochten agenten rond 01:00 uur naar Akersloot vanwege geluidsoverlast, maar eenmaal ter plaatse was het alweer rustig. De drukte had te maken gehad met de winst van Ajax.

Na een rustige periode was er rond 03:30 uur woningbrand Heiloo. Nog voordat de noodhulp er was hadden de bewoners de brand al geblust en waren naar buiten gegaan. Maar goed dat zij zeer recent de batterij van de rookmelder hadden vervangen. Ze zijn onderzocht en hoefden niet naar het ziekenhuis. 

Rond 05:50 uur kwam melding van een autoinbraak in Alkmaar, maar deze bleek uiteindelijk al in de nacht van dinsdag op woensdag te zijn geweest. Hierna startte de ochtenddienst, en die konden zichzelf bezig houden met een loslopend dier, een verkeersongeval en een inbraak in een voertuig.

Pin It
Bekeken: 3322x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/