De Alkmaar City Run by Night viert woensdag 24 mei haar eerste lustrum. Met een recordaantal van 8.500 inschrijvingen was het grote loopevenement snel uitverkocht. Meedoen kan dus niet meer, tenzij je een kaartje kan bemachtigen van iemand die zich afmeldt, maar ook als je zelf niet meeloopt is de City Run een fantastische happening. Bewoners worden aangemoedigd de route met lichtjes, fakkels en kaarsjes bij te lichten. En dan is het ook nog Swinging Night in de binnenstad.

De start en finish zijn bij de Grote Kerk en het Kerkplein. Om 19:30 uur wordt gestart met de Rollebol Kids Runs van 800m voor 4 t/m 6 jaar en twee Rollebol Kids Runs van 1.600m voor 7 t/m 9 en 10 t/m 12 jaar. Om 21.00 uur start de 5 km en om 21:30 uur de 10 km.  Het programma eindigt rond 23.30 uur, maar voor wie dan nog niet naar huis wil is er in de kroegen vast nog genoeg te Swingen. (foto: Alkmaar City Run by Night Facebook)

Pin It
Bekeken: 4872x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/