Van dinsdag 30 mei tot en met vrijdag 2 juni vindt de vijfde Avondvierdaagse van De Rijp plaats. De start is van deze jubileumeditie is telkens om 18.30 uur bij de voetbalkantine van SV De Rijp. 

Er is keuze uit de afstanden van 5, 10 en 15 km. De routes gaan door De Rijp en de omliggende dorpen. Elke dag een andere route, elke dag een ander uitzicht. Aan het einde van de vier dagen krijgt iedere deelnemer een medaille en wordt met een optocht met muzikale begeleiding door het dorp naar de finish begeleid.

De voorinschrijving is voorbij, maar je kunt je op maandag van 19.30 uur tot 20.30 uur nog opgeven in de voetbalkantine. De kosten per persoon zijn €5. Voor vragen of informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Pin It
Bekeken: 4103x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/