Alkmaar, 13 december 2013. De politie heeft woensdag tussen 08.00 en 14.30 uur een grote verkeerscontrole gehouden in Alkmaar. Er werden 8.769 voertuigen en bestuurders gecontroleerd. Tijdens deze controle werd samengewerkt met meerdere partners, onder andere de Belastingdienst. Door de ANPR-voertuigen (kentekenherkenningsapparaten) werden in totaal 8.769 kentekens gescand en werden 38 voertuigen uit het verkeer gehaald door de motorrijders van politie. Elf voertuigen werden op last van de Belastingdienst in beslag genomen en er werd ongeveer voor € 20.000,- aan openstaande belastingschulden geïnd.

Bekeuringen werden uitgeschreven voor problemen van technische aard en het niet bij de hand hebben van (geldige) voertuig- en persoonsgegevens. Drie bestuurders reden zonder rijbewijs, zij moesten te voet verder. Twee bestuurders reden zonder verzekering. Hierbij werd een snorfiets in beslag genomen. Er werden 74 snelheidsovertredingen geconstateerd. De politie controleerde 226 weggebruikers op het rijden onder invloed van alcohol. Geen van weggebruikers bleken onder invloed te rijden.

De politie achterhaalde een gestolen voertuig: de bestuurder van dit voertuig werd aangehouden en het gestolen voertuig werd in beslag genomen. De politie heeft een onderzoek ingesteld.

Pin It
Bekeken: 935x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/