Bergen, 13 december 2013. Donderdagmiddag rond 17.15 uur werd een 62-jarige vrouw overvallen in haar woning aan de Merelhof in Bergen. Het slachtoffer stond op de overloop toen zij mensen bij de voordeur hoorde. De vrouw liep naar beneden en opende de voordeur. Er stonden twee mannen die, terwijl zij de vrouw bedreigden, meteen naar binnen kwamen. Terwijl de ene met haar in de hal bleef, doorzocht de andere haar huis. De overvallers gingen er met geld vandoor.

De overvallers waren mannen van 20 tot 22 jaar. De ene was blank, had een lengte van 1,90 meter, donker blond haar en was gekleed in een donkere jas. Hij had gezichtsbedekking. De andere verdachte had een negroïde uiterlijk. Hij was 1.80 tot 1.85 meter lang en droeg een zwarte gewatteerde driekwart jas. De politie is op zoek naar getuigen.

Pin It
Bekeken: 1008x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/