Alkmaar, 20 december 2013. Omwonenden van LIFE072 hebben een rechtzaak aangespannen tegen de gemeente. Ze willen dat de vergunningen van de culturele broedplaats aan de Koelmalaan voorlopig geschorst worden. Belangrijkste reden voor de gang naar de rechter is de overlast die de buurtbewoners er van zeggen te ondervinden. Ze stellen dat er door vooral de houseparty's steeds meer drugsdealers in de buurt actief zijn. De politie zou daar van op de hoogte zijn maar veel te weinig ondernemen om de overlast tegen te gaan.

Laatste druppel was het afgeven van vergunningen om tot diep in de nacht open te mogen blijven tijdens Kerst, de jaarwisseling en een aantal doordeweekse dagen. Het toestaan van zogenaamde 'categorie 1' horeca zou in strijd zijn met zowel het gemeentelijk beleid als het bestemmingsplan. De buurtbewoners gaan nog onder leiding van een mediator met de gemeente om tafel, als dat niet of onvoldoende resultaat oplevert doet de rechter op 27 januari uitspraak.

Pin It
Bekeken: 1738x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/