Alkmaar, 30 december 2013. Na een geslaagde start van Hardlopen Alkmaar in september is de animo om hard te lopen onder professionele begeleiding inmiddels zo groot dat er vanaf januari een tweede loopgroep zal starten. In januari start de inschrijving voor twee groepen, waarvan eentje voor beginners en eentje voor half gevorderden. Het doel voor de eerste groep is aaneengesloten een half uur hard te lopen en de tweede groep zal streven naar het lopen van 10 kilometer. "Vooral beginners zijn vaak overmoedig en willen te veel en te snel waardoor een blessure kan ontstaan," legt oprichter van Hardlopen Alkmaar, David Knappstein uit. Trainster Annet Brons is een ervaren hardlooptrainster en zorgt voor professionele begeleiding, zodat dit voorkomen kan worden.

Voor beide groepen zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. De beginnersgroep start op woensdag 8 januari om 19.30 uur wordt er gestart bij 't Trefpunt Louise de Colignystraat 20. De groep half gevorderden start op donderdag 9 januari, op dezelfde locatie en ook om 19.30 uur. Opgeven en meer informatie vinden kan via de website van Hardlopen Alkmaar.

Hardlopen Alkmaar is onderdeel van Hardlopen Amsterdam. Deze vereniging telt zo'n 500 leden die wekelijks op verschillende niveaus hardlopen op zeven verschillende locaties in Amsterdam, en dus nu in Alkmaar. Alle trainers van Hardlopen Amsterdam zijn gecertificeerd door de Nederlandse Atletiek Unie. Hardlopen Amsterdam is in 2011 opgericht door David Knappstein. David loopt vanaf zijn zevende hard en is sinds 2003 hardlooptrainer. Het belangrijkste doel van Hardlopen Amsterdam is iedereen met plezier laten hardlopen.

Pin It
Bekeken: 1218x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/