Alkmaar, 30 december 2013. Rond de jaarwisseling van 2014-2015 moet gestart worden met de aanleg van de afslag Heiloo/Boekelermeer bij de A9. Dat geeft het college van Alkmaar als antwoord op schriftelijke vragen van het CDA en OPA. Tegenover het NHD is wethouder Jan Nagengast iets terughoudender, er wordt namelijk nog over de financiering onderhandeld. Hij verwacht dat het uit zal komen op een start in het begin van 2015. Een andere optie is nog alleen een afslag aan te leggen richting het bedrijventerrein, maar deze zal waarschijnlijk van tafel verdwijnen, aangezien geen van de vier betrokken colleges hier echt oren naar heeft.

Voordat de afslag er komt is er nog genoeg te doen. De planning is dat de colleges in januari een besluit maken over de aanvang van planologische procedures en dat hier eind van het eerste kwartaal 2014 een oordeel over geveld kan worden.

Pin It
Bekeken: 1195x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/