Alkmaar, 6 januari 2014. De politie hield zondag een 29-jarige man uit Noord-Scharwoude aan, onder andere omdat hij onder invloed van GHB rondjes reed op de rotonde Bergerweg - Oude Hoeverweg. Agenten reden na de melding van een getuige naar de rotonde toe en zagen dat de automobilist ook nog een paar keer tegen de middengeleider aanreed. Ze gaven hem een stopteken en toen daar niet op werd gereageerd, schakelden ze licht- en geluidssignalen in. Ook dit leverde niets op. De agenten haalden het voertuig in en dwongen de bestuurder tot stoppen. Deze reed vervolgens tegen het dienstvoertuig aan, dat daardoor lichte schade opliep.

De drie inzittenden bleken onder invloed te zijn van GHB. Dit middel staat op lijst 1 van de Opiumwet. Bezit, productie en handel ervan is strafbaar. De bestuurder werd aangehouden en de twee inzittenden zijn vervoerd naar het ziekenhuis. In de auto werd een bijl aangetroffen. De politie wilde het rijbewijs van de verdachte invorderen maar die bleek hij kwijt te zijn. Ook bleek het kenteken van het voertuig geschorst. Dit houdt in dat het voertuig zich niet op de openbare weg mag bevinden. De zaak wordt verder onderzocht.

Pin It
Bekeken: 1569x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/