Alkmaar, 7 januari 2013. Ietje later dan gepland worden ze de komende maanden geplaatst in de stad: tien nieuwe oplaadpunten voor elektrische auto's. In haar energieplan springt de gemeente in op de flink groeiende behoefte, er lagen tientallen verzoeken. Niet zo gek, gezien het feit dat er landelijk in 2013 anderhalf keer zoveel elektrische auto's bijkwamen. Met twee nieuwe oplaadplaatsen in de Schelphoek staat de teller nu nog op 16 en dat worden er straks dus ineens 26. Dankzij subsidies van het Rijk kost zo'n installatie de gemeente 1.000 euro in plaats van 7.500 euro. Een groot deel van de laadpunten staat in de openbare ruimte en is gratis te gebruiken, ook in een zone met betaald parkeren. De oplaadpassen van alle aanbieders in Nederland werken op elk oplaadpunt.

Dit is een kaart met parkeergelegenheden en de huidige oplaadpunten (groen), nog zonder de Schelphoekgarage. Let op: op de kaart staan ook drie oplaadpunten voor elektrische fietsen: Kerkplein, Canadaplein en Herenweg (Oudorp).

20140107 oplaadpunten elektrische auto

Pin It
Bekeken: 1264x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/