Alkmaar, 10 januari 2014. Zaterdag 25 januari wordt voor de derde keer Alkmaars eigen cultureel talent in de schijnwerpers gezet tijdens het Alkmaars Eigenste Festival in Life072. Alkmaars Eigenste is een eendags binnenfestival met 130 Alkmaarse artiesten: muzikanten, beeldkunstenaars, theatermakers en dansers. Vanaf 14.00 uur krijgt de bezoeker van het festival een goede indruk van de huidige Alkmaarse cultuurscene, diversiteit is daarbij het sleutelwoord. Bezoekers kunnen zich laten gaan bij het grote podium waar stevigere bands als Çasa de la Merte en Collectif Exlosiv staan te rocken of een intiem podium in een atelier opzoeken waar de kleinkunstenaar, singer/songwriter of akoestische bands als Orville & Like Eve optreden.

De exporuimte in Life072 is uiteraard gevuld met werk van Alkmaarse beeldend kunstenaars en door het hele pand is beeldende kunst, theater & dans te beleven. De nacht is vervolgens in handen van Alkmaarse DJ’s en VJ’s. Het programma is deze editie van Alkmaars Eigenste onder andere gevuld met videokunst van Moment , dans van dansstudio Dentro en theater van caberetduo Nuchter van het ‘Het Brugfestival’. Ook aan de jonge bezoeker is gedacht: voor hen is er een eigen kidsground met dans, theater, beeldende kunst en muziek. Meer informatie is te vinden op de website.

20140110 alkmaarseigenste

Foto: Robert van der Eng

 

Pin It
Bekeken: 2260x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/