Heiloo, 10 januari 2014. Donderdagmiddag probeerden drie mannen de auto van een 49-jarige vrouw uit Heiloo te stelen. De vrouw kwam na het boodschappen doen bij winkelcentrum 't Loo rond 17.00 uur terug bij haar zwarte Porsche. De vrouw stapte in en startte auto. Op dat moment werden de autoportieren geopend en stapten er drie mannen in. De mannen gaven aan dat de vrouw moest gaan rijden. Zij stapte echter uit en zette het op een schreeuwen. Dit schrok de mannen blijkbaar af. Zij vluchtten weg over het fietspad in de richting van het theater en stapten aan het eind van dit pad in een gereedstaande donkerkleurige auto.

De politie is op zoek naar getuigen die donderdag rond 17.00 uur in de omgeving van het winkelcentrum iets gezien hebben wat mogelijk hiermee te maken heeft. Getuigen kunnen contact opnemen met de politie in Alkmaar.

Pin It
Bekeken: 925x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/