Alkmaar, 13 januari 2014. Dinsdagavond 14 januari besteedt het programma Opsporing Verzocht aandacht aan de beroving van de eigenaresse van Chinees restaurant Hong Kong op 24 januari 2013. Die bewuste avond liep de vrouw met haar 11-jarige dochter over de Koelmalaan toen zij op straat door twee mannen van haar handtas werd beroofd. In de tas zaten onder andere een geldbedrag en autosleutels. Twee dagen na de beroving werd ook de auto van het Chinese gezin nog eens gestolen. Deze auto werd dezelfde ochtend, op zaterdag 26 januari tegen een betonnen zuil teruggevonden op de Lange Herenstraat in Haarlem. Twee licht getinte mannen van rond 20 jaar oud vluchtten, na tegen de de zuil aangereden te zijn, uit de gestolen auto.

Voor de eigenaresse was het de tweede keer dat haar zoiets overkwam. Op 1 oktober 2011 kwamen drie mannen met vuurwapens haar restaurant Hong Kong binnen aan de Hadewijchstraat. De mannen bedreigden haar met een vuurwapen en wilden geld uit de kassa, waarna ze er vandoor gingen met de kassalade. De politie onderzoekt of er een link is tussen deze overval en de straatroof. Het Openbaar Ministerie looft een beloning uit van 2500 euro die leidt tot oplossing van de gewapende overval op het Chinees restaurant. Opsporing Verzocht wordt dinsdagavond 14 januari om 21.30 uur uitgezonden op Nederland 1. De herhaling volgt woensdag 15 januari om 11.35 uur op Nederland 2.

Pin It
Bekeken: 900x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/