Alkmaar, 12 januari 2014. Bij Life072 begrijpen ze er niets meer van. Er is voor veel geld extra geïsoleerd, echt heftige evenementen met veel bastonen worden strak beperkt qua geluid, er lopen prikploegen in de omgeving rond om zwerfvuil op te ruimen en de politie houdt de boel rond het pand in de gaten na een evenement. Rondvraag in de buurt levert dan ook opvallend weinig klachten over Life072 op. Toch hangt er een zwaard van Damocles boven de culturele broedplaats. Want één klaagster, die zegt meerdere omwonenden te vertegenwoordigen, houdt vol en heeft zich als een horzel in de pels van Life072 vastgebeten.

Overleg tussen haar, de gemeente en Life072 heeft in eerste instantie een afspraak opgeleverd over bemiddeling door een onafhankelijke mediator, en daarop werd ook een bemiddelaar benoemd. Maar nog voor de bemiddeling van start kon gaan werd dat accoord toch weer door ‘de klagers’ ingetrokken en werd de gang naar de rechter aangekondigd. Alle pijlen lijken te zijn gericht op de door de gemeente afgegeven evenementenvergunning die in strijd zou zijn met het plaatselijke bestemmingsplan. De gemeente heeft inmidddels een jurist aangewezen voor de verdediging. De rechter doet 28 januari om 09.15 uur uitspraak.

Pin It
Bekeken: 2315x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/