Alkmaar, 14 januari 2014. Het dak van de wielerbaan langs de westelijke ringweg lekt en er zit een grote scheur in het middenterrein van de baan. Maar geld om dat op te lossen is er niet. Dat is er eigenlijk nooit geweest, want sinds de bouw in 2000 door wielervereniging Alcmaria Victrix is er nog nooit geld verdiend met de baan. Het liefst zou het Sportpaleis onderdeel gaan uitmaken van het nieuwe sportbedrijf Alkmaar Sport om zo subsidie te krijgen en de deuren open te kunnen houden. Lukt dat niet, en zijn er ook geen andere financiële bronnen, dan zullen die deuren binnen enkele maanden definitief sluiten.

Op Facebook is onder de naam 'De wielerbaan moet blijven' een pagina geopend ter ondersteuning van de actie waarmee geprobeerd wordt de wielerbaan te redden. Bekende Nederlandse wielrenners zoals Teun Mulder, Laurens ten Dam, Bob van Oosterhout, Roxanne Kneteman, Yvonne Hijgenaar steunen de actie.

Pin It
Bekeken: 1516x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/