Alkmaar, 14 januari 2015. De eigenaren van Camping Alkmaar hebben in een brief aan de Alkmaarse politieke partijen een mogelijke oplossing voorgesteld voor de problematiek rond de realisatie van het trainingscomplex van AZ bij de westrand van Alkmaar. De problemen op een rij: De erven van Molenaar dreigen de gemeente met een miljoenenclaim vanwege het waardeloos worden van hun grond, Camping Alkmaar dreigt de gemeente met bezwaarprocedures vanwege het verlies aan uitbreiding en daarmee verlies aan toekomst, AZ vreest die procedures, voelt zich niet serieus genomen door de gemeente en dreigt naar Zaandam uit te wijken.

Wethouder Peter de Baat laat ondertussen via het NHD weten dat alles bijna rond is. Mylene en Simon Teeling, eigenaren van de Camping hebben via de brief mediation voorgesteld om te kunnen werken aan een gezamenlijke oplossing.

De voorgestelde oplossing is even simpel als effectief: Camping Alkmaar verhuist naar de grond van de erven van Molenaar en daarmee komt "een mooie A1 locatie vrij, krijgt het gebied een volwaardiger invullen (op de Molenaar gronden zal slechts verharding komen en niet worden gebouwd), wordt de stolp in ere hersteld en kan er een natuurvriendelijke functie aan worden gegeven, kunnen gemeentelijke en provinciale plannen rond voet- en wandelpaden worden gerealiseerd, krijgt AZ de ruimte die ze wenst, wordt AFC geholpen, kunnen de Erven tegemoet gekomen worden, etc. etc." Het trainingscomplex staat op de agenda van de commissie die morgen (donderdag) vergadert.

Pin It
Bekeken: 1228x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/