Alkmaar, 16 januari 2014. "Al veertig jaar vrienden en nu samen winnaar van de Bronzen Waaier 2013! " Dit valt te lezen op de Facebookpagina van Stichting De Waaier. Ron Huiberts van Noordeloos Elektro en Rob Niele van Grontmij waren blij verrast toen zij woensdag de Bronzen Waaier in handen kregen van burgemeester Bruinooge tijdens de uitreiking in de Pleinzaal van Theater De Vest. De prijs wordt jaarlijks vergeven aan de meest betrokken ondernemer. Remy de Jong van De Jong Reclame ontving de Bronzen Duim 2013.

Stichting De Waaier zet met de verkiezing bedrijven in het zonnetje die een voorbeeldrol vervullen op het vlak van 'maatschappelijk betrokken ondernemen'. De stichting ziet zich als een makelaar in gratis dienstverlening en goederen tussen bedrijven en vrijwilligersorganisaties. Vanaf 1 september konden de circa 200 bij de Waaier aangesloten platformleden kiezen uit vier kandidaten.

Pin It
Bekeken: 1312x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/