Alkmaar, 20 januari 2014. Zaterdagavond was voor de dames van DAW de start van de tweede competitiehelft tegen een van de twee seriieuze concurrenten: SG Amersfoort2. Dat het lastig ging worden tegen de koploper werd al snel duidelijk doordat deze kon beschikken over wisselspeelsters van het eerste. Desondanks gingen de Alkmaarse dames er vol tegen aan en lieten zien waartoe ze in staat zijn. Ook de man-meer en minder situaties werden glansrijk uitgevoerd. Maar ook de tegenstander liet zich zien. De stand wisselde voortdurend met een punt verschil. Halverwege de wedstrijd stond het 1-2, maar na de derde kwart stond de ploeg uit Alkmaar op een 5-4 voorsprong. In het laatste kwart deed tweemaal een misverstand DAW de das om. De tegenstander strafte dat direct af en sleepte 14 seconden voor tijd de overwinning binnen: 6-7.